Scroll Top
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ 1976
Υψηλή τεχνογνωσία σε όλες τις ηλεκτρολογικές σας ανάγκες

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών κατασκευών σε δημόσια και ιδιωτικά έργα, βιομηχανικά, κτηριακά, καταστημάτων, γραφείων και οικιών από το 1976.

Η επιστημονική και τεχνική κατάρτιση σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία στην ενεργή έως τώρα πορεία μας, είχαν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της εταιρίας “Μπιμπίκας Ιωάννης – ΤΕΧΝΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ” με διακριτικό όνομα electroTech constructions, το έτος 2012.

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο προσωπικό και συνεργάτες με τις κατάλληλες τεχνικές αλλά και επιστημονικές γνώσεις, μπορώντας να καλύψει με υπευθυνότητα οποιαδήποτε ανάγκη ηλεκτρολογικής εγκατάστασης παρουσιαστεί.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Μεγάλο βάρος δίνουμε στο λεπτομερειακό κατασκευαστικό μέρος ως και στο σωστό προγραμματισμό κάθε έργου ώστε κατά την πρόοδο των εργασιών να μην παρουσιάζονται προβλήματα. Παράλληλα μεριμνούμε για τη σωστή εκτέλεση του έργου.

Υπάρχει συνεχής και συστηματική ενημέρωση πάνω στις πιο σύγχρονες μεθόδους σχεδιασμού και κατασκευής καθώς και στα πλέον εξελιγμένα οικοδομικά και όχι μόνο, υλικά.

Αυτό επιτυγχάνεται με την συνεχή συνεργασία της εταιρείας με τεχνικούς των μεγαλύτερων συγχρόνων βιομηχανιών Ελλάδος και εξωτερικού, με τις συνεχείς επισκέψεις στις ειδικές διεθνείς εκθέσεις, που εμπλουτίζουν την εμπειρία που διαθέτει η εταιρεία.

01
ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της επιχείρησής μας μέχρι σήμερα, πρώτο μέλημά μας είναι τα προϊόντα και η ποιότητα των υπηρεσιών μας να είναι αντάξια της εμπιστοσύνης σας.

02
ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η εταιρία μας είναι δίπλα σας από το 1979, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση για επιτυχημένες επενδύσεις.

03
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Το εξειδικευμένο και πάντα πρόθυμο προσωπικό μας, θα σας προτείνει και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

04
ΕΓΓΥΗΣΗ

Η εξυπηρέτηση δεν σταματά στην πώληση του προϊόντος, αφού είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε, ακόμα και μετά τη λήξη της εγγύησης των προϊόντων.

Πιστοποίηση ΚΝΧ

Είμαστε επίσημο μέλος ΚΝΧ, χρησιμοποιούμε εξοπλισμό της Siemens και κατασκευάζουμε έξυπνες εγκαταστάσεις για την οικία, τον επαγγελματικό χώρο και τη βιομηχανία σας.

Μπιμπίκας KNX Partner
ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ
biskotoglyko-tsakalis_logo-s
gounaropoulos-logo
mitsubishi-motors-logo
kritikos_logo
VW-audi
Kotsovolos-logo
copernicus
eretria-resort
dtm-service
APL
expert
dei
touloumis
germanos
vofafone
varangis
giannopoulos-aggelopoulos
kapenis
united-travellers
iatriki_arogi
ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ & ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ;
Dimitris Sfikas

Άψογη συνεργασία και τηρήθηκαν όλα όπως τα συμφωνήσαμε

Νίκος Αποστόλου

Η συνεργασία μου με τον Γιάννη ήταν ευχάριστη και αποτελεσματική. Είναι υπόδειγμα επαγγελματία και καλός άνθρωπος…!! Αυτό δεν είναι και ο ευκολότερος συνδυασμός…!!

Βασιλική Καπένη

Συστήνεται ανεπιφύλακτα!!!! Δεν υπάρχει καλύτερος!!!

Rauco Stormblad

Σωστός επαγγελματίας κατέχει το αντικείμενο με τις τεχνικές του γνώσεις και δίνει λύσεις. Καθαρή και προσεγμένη δουλειά μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Το μαγαζί τρομερό, βρίσκεις μεγάλη ποικιλία σε ότι και αν ψάχνεις για όλα τα βαλάντια, ποιοτικά.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.