Scroll Top
ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (CCTV)
ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ Μελέτες και εγκαταστάσεις συστημάτων καμερών CCTV

Συστήματα ασφαλείας με εγκατάσταση καμερών παρακολούθησης για οικίες και επιχειρήσεις, κάμερες επιτήρησης CCTV, ψηφιακά καταγραφικά, DVR, NVR, απομακρυσμένη παρακολούθηση, κρυφές κάμερες, έξυπνες κάμερες.

Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός ενός συστήματος CCTV με κάμερες παρακολούθησης για εγκατάσταση καμερών, απαιτεί προσεκτική ανάλυση και σχεδιασμό είτε πρόκειται για μία επιχείρηση (ή έναν Οργανισμό) ή ακόμα και στην οικία μας.

Στην εγκατάσταση καμερών ασφαλείας, πρέπει να εστιάσουμε στα σημεία εκείνα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, ώστε η προσφερόμενη λύση να καλύπτει τις ανάγκες του τελικού χρήστη. Η ανάλυση και η μελέτη μιας εγκατάστασης καμερων ασφαλείας είναι απαραίτητη πριν την τοποθέτηση ενός συστήματος CCTV, γιατί είναι αυτή που θα αποκαλύψει τα προβλήματα ασφαλείας με ένα μεθοδολογικό τρόπο και όχι ως αποτέλεσμα ενός έκτακτου γεγονότος.

Η επιτυχία ωστόσο, δεν είναι απλά η ανάπτυξη ενός τέλειου σχεδίου ασφαλείας που βασίζεται σε ένα σύστημα CCTV. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι απόλυτη προστασία θα επιτευχθεί όταν επενδυθεί το ιδανικό ποσό χρημάτων που αντιστοιχεί στο χώρο. Η επιτυχία λοιπόν έγκειται στο να είναι ιδιαίτερα δύσκολο αν όχι αδύνατο για ένα κακόβουλο άτομο, να παραβιάσει την ασφάλεια του χώρου χωρίς να καταγραφεί.

Η εγκατάσταση και τοποθέτηση ενός συστήματος παρακολούθησης CCTV γίνεται μετά από προσεκτική μελέτη ώστε να καλυφθούν όλοι οι χώροι όπου χρειάζεται να υπάρχει μόνιμη καταγραφή των συμβάντων.

Τεχνολογία CCTV

Στα αναλογικά συστήματα οι κάμερες συνδέονται με ομοαξονικό καλώδιο στη συσκευή καταγραφής και εκεί μπορεί να υπάρχει μια οθόνη για επιτόπου παρακολούθηση ή η συσκευή καταγραφής συνδέεται στο δίκτυο ώστε να είναι δυνατή η σε αυτή πρόσβαση μέσω internet, με μέγιστη ανάλυση εικόναs 4K.

Στα συστήματα HD-CVI (High Definition Composite Video Interface) όπου μπορούν να μεταδίδουν εικόνα με μέγιστη ανάλυση Full HD & 4K και λειτουργούν στα ίδια ομοαξονικά καλώδια με τις αναλογικές κάμερες. Εκτός της εικόνας από το ίδιο καλώδιο μεταδίδεται και ο ήχος και ο έλεγχος (OSD ή PTZ) χωρίς να απαιτούνται ξεχωριστά καλώδια.

Στα δικτυακά IP συστήματα, οι κάμερες και η συσκευή καταγραφής ενώνονται μέσω του υφιστάμενου δικτύου Ethernet του σπιτιού/γραφείου και δεν απαιτείται επιπλέον καλωδίωση. Πάλι είναι δυνατή η πρόσβαση στις κάμερες μέσω internet, με μέγιστη ανάλυση εικόνας 4/8K.

Πιστοποίηση paradox

Είμαστε εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της εταιρίας PARADOX Hellas και παρέχουμε την εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού και πυρασφάλειας, με πλήρη τεχνική υποστήριξη.

Μπορείτε να επιλέξετε συμβατικά συστήματα ή bus, έχοντας έλεγχο τοπικό ή και απομακρυσμένο.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ
ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Αναλαμβάνουμε έργα στην Ερέτρια, Χαλκίδα, σε όλες τις περιοχές τις Εύβοιας, στην Αθήνα και ολόκληρη την Αττική. Επιπλέον στην περιοχή της Μεγαλόπολης, Τρίπολης και Καλαμάτας.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ
01.
ΜΕΛΕΤΗ
 

Λεπτομερή μελέτη των αναγκών του πελάτη έτσι ώστε να επιλέγεται πάντα η πιο συμφέρουσα λύση

02.
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Υπολογισμός και επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού με κριτήρια την αξιοπιστία, την ποιότητα, την οικονομία και την ασφάλεια της εγκατάστασης

03.
ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Λεπτομερή σχεδίαση του τρόπου υλοποίησης του έργου

04.
ΕΠΙΒΛΕΨΗ
 

Σχολαστική επίβλεψη των εργασιών

05.
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
 

Δοκιμή και βελτιστοποίηση του τρόπου λειτουργίας

06.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
 

Παρακολούθηση της λειτουργίας

ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ & ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ;
ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.